پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی، خوره‌های باتری

به گزارش «وبلاگ‌نیوز» و به نقل از دویچه‌وله، گوشی‌های هوشمند به‌سرعت هوشمندتر و قدرتمندتر می‌شوند٬ اما در سیر تکامل باتری‌های گوشی‌های هوشمند هنوز نمی‌توان اثری از تحولات شگفت‌انگیزی یافت که به افزایش چشمگیر کارآمدی و طول عمر آن‌ها بیانجامد. کمپانی AVG که در تولید و عرضه آنتی‌ویروس فعال است٬ به‌تازگی پیمایشی انجام داده که نشان می‌دهد کدام اپلیکیشن ها بیشترین میزان باتری را مصرف می‌کنند.

بر اساس نتایج این پیمایش٬ در صدر فهرست باتری‌خورترین اپلیکیشن ها آن‌هایی قرار دارند که به‌طور اتوماتیک هم‌زمان با روشن شدن موبایل یا تبلت٬ بالا می‌آیند٬ صرف‌نظر از این‌که شما از آن‌ها فعالانه استفاده کنید یا نه. فیس‌بوک٬ کیک٬ واتس‌اپ و فیس‌بوک مسنجر از مهم‌ترین اپلیکیشن های این دسته‌اند که به ترتیب بر اساس میزان مصرف فهرست شده‌اند. در میان اپلیکیشن‌هایی که به‌صورت اتوماتیک استارت نمی‌شوند٬ آمازون٬ کیندل٬ اسنپ‌چت٬ لاین٬ اسپاتیفای و نت‌فلیکس به ترتیب بیشترین میزان باتری را می‌بلعند.

تفاوت در اینجاست که گروه دوم تنها زمانی باتری مصرف می‌کنند که مشغول استفاده از آن‌ها باشید٬ نه همچون فیس‌بوک که صرف‌نظر از این‌که در حال استفاده از آن باشید یا نه٬ مشغول مکیدن باتری موبایلتان است. بر اساس این پیمایش که روی بیش از یک‌میلیون موبایل اندروید انجام‌شده٬ بازی‌های موبایل هم در دسته‌ای جدا بر اساس میزان مصرف باتری رده‌بندی‌شده‌اند.

راهکارهایی که در این پیمایش برای بهره‌گیری بهینه از باتری موبایل ارائه‌شده: ارسال نوتیفیکیشن‌ها را محدود کنید٬ دور تناوب Refresh شدن اپلیکیشن ها را کاهش دهید٬ اتصال موبایل به وای فای٬ بلوتوث و جی‌پی‌اس را جز در مواقع ضروری قطع کنید٬ روشنایی صفحه‌نمایش را کم کنید و امکان ره‌گیری مکانی (Location Tracking) در پس‌زمینه را غیرفعال کنید.

انتهای پیام/.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول